Blogi, Jokiristeilyt, Risteilyt, Venäjä, Volga

Jokiristeily Venäjällä Volgalla tai kauempana

Parhaimpia asioita jokiristeilyllä on ruoka. Herkullinen, kauniisti aseteltu, kotiruuan makuinen, eteen tarjoiltu neljän ruokalajin ateria kolme kertaa päivässä. Kivasti nimetty, kolmesta vaihtoehdosta edellisenä päivänä valittu, ajan kanssa valmistettu, ajan ja hyvien juomien kanssa nautittu. Aamiainen, lounas ja päivällinen. Alkupalat, keitto, lämmin ruoka ja jälkiruoka. Liha-, kala- tai kasvisvaihtoehto.

Tattaripuuroa. Rahkasyrnikkejä. Moldavialainen mimosasalaatti. Moskovalainen seljanka. Ukrainalainen borsh. Ruukussa haudutettua porsaanlihaa kasakkatyyliin. Georgialaisen keittiön Tsahohbili-kanaa. Yrttikalaa Vienanmeren tyyliin. Kesäkurpitsakääryleet perunamuusilla. Eclaire-leivos. Jäätelöä mustaherukkahillolla.

Ajat muuttuvat ja buffet-pöydät standardiruokineen valtaavat laivoja palvelun ja ruokalistojen väistyessä. Mutta kaikkialle se ei onneksi ole vielä yltänyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s