
Parhaimpia asioita jokiristeilyllä on ruoka. Herkullinen, kauniisti aseteltu, kotiruuan makuinen, eteen tarjoiltu neljän ruokalajin ateria kolme kertaa päivässä. Kivasti nimetty, kolmesta vaihtoehdosta edellisenä päivänä valittu, ajan kanssa valmistettu, ajan ja hyvien juomien kanssa nautittu. Aamiainen, lounas ja päivällinen. Alkupalat, keitto, lämmin ruoka ja jälkiruoka. Liha-, kala- tai kasvisvaihtoehto.
Tattaripuuroa. Rahkasyrnikkejä. Moldavialainen mimosasalaatti. Moskovalainen seljanka. Ukrainalainen borsh. Ruukussa haudutettua porsaanlihaa kasakkatyyliin. Georgialaisen keittiön Tsahohbili-kanaa. Yrttikalaa Vienanmeren tyyliin. Kesäkurpitsakääryleet perunamuusilla. Eclaire-leivos. Jäätelöä mustaherukkahillolla.
Ajat muuttuvat ja buffet-pöydät standardiruokineen valtaavat laivoja palvelun ja ruokalistojen väistyessä. Mutta kaikkialle se ei onneksi ole vielä yltänyt.














3 vastausta artikkeliin “Jokiristeily Venäjällä Volgalla tai kauempana”