Astrahan, Jokiristeilyt, Kazan, Matkat, Risteilyt, Volga, Volgograd

VOLGAN JOKIRISTEILY ASTRAHANISTA KAZANIIN NIKOLSKOE-VOLGOGRAD-SARATOV-TOLJATTI

Volga

Lähde jokiristeilylle mahtavalle Äiti Volgalle, Euroopan pisimmälle joelle. Matka syvällä Venäjällä pitkin laajaa ja välillä rannatonta Volgaa valtavine sulkuineen on vaikuttava ja erityinen elämys. Reitin varrella riittää lisäksi monenlaista mahtavaa ja mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Risteilyn kohteita ovat tarunhohtoinen Astrahan Kaspianmeren suistossa, sotahistoriallinen Volgograd (ent. Stalingrad), Nikolskojen pikkukylä uimarantoineen, Volgan kaunis miljoonakaupunki Saratov sekä Venäjän autoteollisuuden keskus Toljatti. Risteily päättyy eksoottiseen Tatarstanin pääkaupunkiin Kazaniin, josta sujuva paluu on lentäen Helsinkiin. Risteilemme Volgalla kuusi antoisaa päivää hyvätasoisella nelikantisella jokiristeilijällä nauttien herkullisista ruokailuista kolme kertaa päivässä sekä korkeatasoisesta risteilyohjelmasta.

Matkaohjelma 31.8.-7.9.

Päivä 1 Helsinki-Astrahan

Lento Helsingistä Astrahaniin. Bussikuljetus lentokentältä Astrahanin hyvätasoiseen keskustahotelliin**** lähelle kaupungin kremliä. Illallinen.

Päivä 2  Astrahan 

Risteily alkaa klo 20:00

Astrahan
Astrahanin Kreml

Aamiainen hotellissa. Kaupunkikierros ja bussiretki Kaspian meren suistoalueelle. Lounas retken aikana. Paluu Astrahaniin ja nousu laivalle. Majoittuminen risteilyaluksen ylimmän kannen ikkunallisiin hytteihin. Laiva lähtee risteilemään pitkin Volgaa. Kapteenin tervetuliaistilaisuus ja miehistön esittely. Illallinen.

Päivä 3 Nikolskoe

Klo 11:00-14:00

Volgan
Volgan sulkuja koko suurella joella operoi kolmekymmentä

Aamiainen laivalla. Saavumme Nikolskoen kylään, jossa vapaata aikaa. Kylän keskellä on pieni kirkko sekä rannassa paikallinen tori ja mahdollisuus uida Volgassa. Lounas, risteilyohjelmaa sekä illallinen laivalla.

Päivä 4 Volgograd

Klo 9:00-13:00

Mamajevin
Mamajevin kukkula Volgogradissa ent. Stalingrad

Aamiainen. Laiva saapuu Volgogradin kaupunkiin. Tutustumme kaupunkiin kiertoajelulla ja käymme Mamajev-kukkulalla Stalingradin taistelun vaikuttavilla muistomerkeillä ja Äiti Venäjä -patsaalla. Lounas, risteilyohjelmaa ja illallinen laivalla.

Päivä 5 Saratov

Klo 9:30-12:30

Saratov
Silta Volgan yli Saratovissa

Aamiainen. Saavumme Volgan suurkaupunkiin Saratoviin. Teemme bussilla kaupunkikierroksen ja käymme Sokolov-kukkuloiden näköalapaikalla ihailemassa kaupungin ja Volgan maisemia. Lounas, risteilyohjelmaa ja illallinen laivalla.

Päivä 6 Toljatti

Klo 16:30-19:30

Toljatti
Toljatti

Aamiainen, risteilyohjelmaa ja lounas laivalla. Laiva saapuu Volgan alueen autoteollisuuskaupunkiin, jossa käymme kaupunkikierroksen lisäksi tutustumiskäynnillä Ladan tehtailla. Illallinen laivalla.

Päivä 7 Kazan

Risteily päättyy klo 13:00

Kazan
Kazanin Kreml

Aamiainen. Risteily päättyy ja saavumme Tatarstanin pääkaupunkiin Kazaniin. Lounas, kaupunkikiertoajelu, jonka aikana käymme kaupungin vanhassa linnoituksessa eli kremlissä sekä kuvankauniissa Kul-Sharifin moskeijassa sekä tataarikorttelissa. Tataari-illallinen ja show.

Päivä 8 Kazan-Helsinki

Kuljetus lentokentälle ja lento Kazanista Helsinkiin.

Hintaan sisältyy

  • Matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset lähtien saapumisesta Astrahanin lentokentälle päättyen Kazanin lentokentälle
  • Majoitus 1 yö Astrahanissa hotelli Novomoskovskajassa****
  • Risteily 6 päivää ylimmän kannen kahden hengen hytissä
  • Täysihoitoruokailut risteilyllä sekä ohjelman mukaiset lisäruokailut
  • Ohjelman mukainen suomenkielinen retkiohjelma
  • Matkat Helsinki-Astrahan ja Kazan-Helsinki
  • Venäjän viisumi

Comfort-luokan hyvätasoinen jokiristeilijä, neljä matkustajakantta, ylimpänä aurinkokansi. 328 matkustajapaikkaa, kaksi ravintolaa ja kaksi baaria (toisessa Wifi), lukusali, matkamuistokioski, lääkäri. Ikkunallisissa hyteissä suihku/wc ja ilmastointi.

Lue myös: Volgan risteily Nizhny Novgorodista Donin Rostoviin

Lue myös: Jokiristeily Venäjällä tai kauempana

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s