Pietari, Pikaopas, Venäjä

SÄHKÖINEN PIKAOPAS PIETARIIN

Katariinan palatsi Pietarissa

Haluaisitko jo matkustaa Pietariin? Haluaisitko edes suunnitella tulevaa matkaasi? Pian sinne pääsee tilanteen parantuessa ja rajojen avautuessa vähitellen. Oletko ensimmäistä kertaa liikkeellä tai käynyt siellä jo joitakin kertoja? Mietitkö miten mennä, mitä nähdä ja kokea sekä miten siellä kannattaisi majoittua, liikkua ja syödä? Saat tiiviitä ja selkeitä vastauksia kysymyksiisi ja suunnitelmiisi. Saat myös paikat mistä löytää tuoreet tiedot kun tilaat e-kirjan Pikaopas Pietariin.

Voit maksaa helposti Pay Palin maksupalvelun kautta. Opas tulee sähköpostiisi pdf-muodossa tilauksen käsittelyn jälkeen.

Pikaopas Pietariin

Sähköinen tiivis runsaasti kuvitettu 48-sivuinen opas. Kohteet kartalla. Viisumiohjeet. Osoitteet ja www-sivut.

5,90 €

Voit maksaa myös allaolevan WordPressin Stripen maksupalvelun kautta

Palatsien ja kulttuurin viehättävä miljoonakaupunki Pietari (St. Petersburg, Санкт-Петербург) naapurissamme on listattu usein maailman parhaimpien matkailukohteiden kärkeen. Siihen on todella hyvät perusteet. Kaunis metropoli naapurissamme on runsaudensarvi, josta on tehty monisanaisia ja yksityiskohtaisia opaskirjoja. Tämän tekemäni pikaoppaan tarkoitus on auttaa sinua alkuun matkailussa itärajan taakse ja kertoa mitä tehdä seuraavaksi. 

Pikaopas haluaa vastata sinulle lyhyesti seuraaviin matkailijaa usein askarruttaviin kysymyksiin: 1) millä kulkuvälineillä Pietariin pääsee helpoimmin, 2) mitä siellä kannattaa nähdä ja kokea ensimmäisillä viidellä kerralla sekä 3) antaa monentasoisia vinkkejä miten Pietarissa majoittua, liikkua ja syödä. Myös viisuminhakuohjeet löytyvät oppaasta sekä karttalinkit, osoitteet sekä oppaan kohteiden nettisivut. Lisäksi saat lyhyen venäjän kielen pikasanaston ja tulkin kyrillisiin aakkosiin.

Kaikki runsaasti kuvitetun pikaoppaan tiedot ja vinkit ovat vuosien kokemuksella ja viime vuosina itse kokeiltuja. Valtavaa aineistoa on jäsennetty antamalla kustakin teemasta yleensä kolme hyväksikoettua ehdotusta. Tekstissä on runsaasti linkkejä tuoreiden lisätietojen tarkistamiseen ja varauksiin.

Videolla kerron ja näytän lyhyesti oppaan sisällön

Saat oppaan sähköisesti pdf-muodossa sähköpostiisi tilauksen käsittelyn jälkeen. Oppaan normaalihinta on € 15,90, mutta tutustumistarjous € 5,90 on voimassa tämän viikon ajan.

Pikaopas Pietariin

Sähköinen tiivis runsaasti kuvitettu 48-sivuinen opas. Kohteet kartalla. Viisumiohjeet. Osoitteet ja www-sivut.

5,90 €

Voit maksaa myös allaolevan WordPressin Stripen maksupalvelun kautta.

Viesti toimittajalle

3 vastausta artikkeliin “SÄHKÖINEN PIKAOPAS PIETARIIN”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s